Informatie over onze dienstverlening

Verkoopbegeleiding

De verkoop van uw woning is bij ons in goede handen! Wij begeleiden u van opname tot notaris. Met Mart Makelaardij bent u verzekerd van een professionele aanpak en flexibele instelling. 

Het traject start met een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek geven wij een indicatie van de verkoopopbrengst en advies over de vraagprijs. De resultaten van het adviesgesprek koppelen we aan u terug in een helder verkoopplan. 

Kiest u ervoor om met ons in zee te gaan, dan verzorgen wij voor u onder andere de opname van uw woning, informatiebrochures van uw huis en een vermelding op Facebook en Funda. Geïnteresseerde kandidaten krijgen een professionele rondleiding door uw woning. Bij de onderhandelingen gaat Mart Makelaardij voor het hoogst haalbare. Wij stellen voor u de koopovereenkomst op, controleren de leveringsakte op juistheid en wij begeleiden u bij de notariële overdracht.

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een droomhuis? Wij helpen u met de zoektocht en geven passend advies. 

Het traject start met een vrijblijvend adviesgesprek. Indien gewenst gaan wij op zoek naar geschikte woningen. Wij begeleiden u bij bezichtigingen en geven u graag advies over de aankoopprijs en onderhandeling. Indien gewenst verzorgt Mart Makelaardij voor u de onderhandelingen, controleren wij de koopovereenkomst en leveringsakte en begeleiden wij u bij de notariële overdracht.

Taxaties

Van waardebepaling tot volledig taxatierapport; u bent bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen taxaties voor woningen en bedrijfsobjecten, ook voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en met validatie door het NWWI. 

De taxatie start met de opname van het pand. De nadruk ligt op alle waardebeïnvloedende factoren, zoals de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de ligging en de grootte van het perceel. Ook analyseren wij het bestemmingsplan en de kadastrale situatie en vindt er schriftelijk onderzoek naar eventuele bodemverontreiniging plaats. Dit alles verwerken wij in een rapport, dat als basis dient voor de (her)financiering van uw eigendom.

Advies

Ook voor advies over woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Heeft u bijvoorbeeld vragen over de vastgestelde WOZ-waarde van uw woning? Wij zorgen voor een helder en deskundig antwoord.